Ingen Karlstad för mig

Är hemma nu och har precis ätit. Var på tränings/tävling idag och det gick väl som förväntad - dåligt! =(
Btw så stannar jag hemma i helgen, åker inte m till Karlstad/hammarö, Jag ska inte tävla så vrf ska jag följa med, ingen vits m grejen. Kommer bara bli sur över att jag inte tävlar och stå vid sidan av vägen och heja är inte direkt min grej, så nej inget resande för mig inte. Stannar hemma och tränar istället så man kommer riktigt igång nångång. Istället blir det då grillning i älvsjöbadet med några kompisar =) kommer bli najs. Hoppas vädret blir bra bara pallar sitta där och frysa, då kallar hemmet direkt haha

Nu blir det Grey´s på 5:an


070429

God morgon alla! Vaknade otroligt tidigt imorse, var vaken redan kl 8 på morgonen trots att jag la mig runt 2-3 tiden igår natt efter min låånga MSN konversation m D :P
Ska äta frukost nu och sen följa m mamma in till Skärholmen och handla lite till imorgon, då vi åker till Karlstad och kommer tillbaka på Söndag kväll. Kommer bli hur mysigt som helst och hoppas(håller tummarna) på att det blir samma fina och soliga väder som det var i Falun förra helgen som gick. Vill bli meer bruun hahaha

Fet sova

Nu är det dax för mig att sova.
Imorgon väntar en låång dag. Länge sen jag la mig så här sent, om man inte vart ute lr nåt sånt. Har faktis suttit vid datorn och inloggad på MSN sen typ 8 på kvällen. Har pratat m D om allt möjligt. Han e så rolig!

Sängen kallar nu. Sov gott alla.

Sandaler

Btw hittade inte sandalerna jag var ute efter. När jag kom in i H&M fanns det 2 par kvar, en i 38:a och en i 39:a så jag tänkte då, äh skit samma dom kommer ändå vara stora på mig men sen ångrade jag mig och gick tillbaka för att testa dom 38 ändå (kan ju hända att dom är "små" i storleken). DE FANNS INTE KVAR! DE VAR GONE! BORTA! det hade inte ens gått en kvart sen jag hade haft dom i mina händer. Jag som ville ha dem :( suck!
Har inte ens en bild som jag kan lägga upp och visa hur fina dom är. H&M:S hemsida har inte ens fått in dem.. men men what 2 do. . . 

Hallå

Eftermiddagen spenderades med N i Skärholmen. Där inhandlades bl.a. en ny väska, lite nya nagellack, ny DVD film (på smällen) och coash tejp och sånt till imorgon, så att inte skadan blir värre.


Kom hem för en stund sen från träningen, idag blev det tempo träning. Och kan ju bara säga att formen är waaay långt ifrån hur bra form jag var förra året. Körde nästan på dubbla tiden :( i dagen tempoträning än de jag hade förra året i samma stäcka (20 km). Men man deppar inte för det. Fanns formen förra året så finna den iår med fast lite längre in på säsongen! Så det är bara att träna nu!


090428

God morgon! Här har man vaknat på gött humör och solen skiner ute. Kan det blir bättre?
Ska byta om till min träningsoutfit och bege mig ut för en skön powerwalk. Senare blir det skärholmen m N, leter after ett par gladiotor sandalen som jag kikade på senast jag var där. Så hoppas dom finns kvar, för nu har jag pengar hihihi

Big no no om killen:

* Noppar ögonbrynen
* Stavar fel/ inte kan svenska (känner du dig träffad S)
* Är kortare än mig
* Har gula/snea tänder
* DÅLIG andedräckt
* Ugleeey shoes
* Inte kan klä sig/ ingen stil
* Skitiga naglar, finns inget skabbigare :S

Hell no att man dejtar en kille som har ngt av de ovanstånde jag skrev upp!!!!!

Hmm återkommer om jag kommer på ngt mer :)

Skorna har arrived

Ribbon SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM






Hämtade skorna idag, fick avin i fredags men eftersom jag inte var hemma så gick jag och hämtade dem nu. Ohh dom är såå snygga. Och nu passar dom perfekt! hahah
Invigning i helgen?? =)

090427

God morgon! Helgen spenderades i Falun. Åkte dit tidigt på fredag morgon. Det var såå soligt och varmt där, det var nästan så att man fick ont i huvet av solen men fick mig en bränna iaf :) och btw årets första grillning!
Här är det inte lika soligt men fult väder är det inte så det tackar man för.
Nu blir det ut och träna och sen får se vad som händer mer mot kvällen.

090424

Så nu är kontraktet påskrivet! Det känns skönt faktis att ha ngt säkert nu framöver. Nu är det bara en grej som fattas (egen lägenher), fast de berättar jag mer om när jag fått svar hihih. Håller tummarna på att det blir av!

Håller på packar väskan också, vet faktis inte vad jag ska ta med för kläder :/ är inte ens hundra på om jag vill åka men men måste man ställa upp så måste man :) but anyway ska fortsätta packa bagen nu.

Balmain jacket

Crystal Band Jacket


Alltså okeey. Denna jacka kostar 69,500 KR. Är det ngn egentligen som lägger ner sååååå otroligt mkt pengar på en "jacka"? okey den ar designad by Balmain men pröjsa nästan 70,000 kr för ett endaste plagg!!!
 De e inte så att man kommer ha den på stan direkt haha

090423

Har fått bästa nyheten på länge. JAG SKA SKRIVA KONTRAKT IMORGON! wiiiii äntligen :)

Jag hade tänkt stanna hemma i helgen men de verkar som att jag inte kommer göra det, jag åker ändå. Fast har inte bestämmt mig 100% än. Vill åka med men vill också stanna här hemma. Jag e känd för att ända mig i sista sekunden, förra året så ändrade jag min när dom höll på packa bilen haha men fan va svårt.. vill fast vill ändå inte :/ 

Nu ska jag på "date" tihihi äta kina mat muuums har varit grovt sugen på det ett tag och vrf inte passa på nu ( när man sj inte belatar) hahaha :)  

Utlottning av smycke



Så vackert smycke! Hoppas jag vinner. Vill du också vara med och tävla om denna fina halsband?
Gå in på http://www.mariamelle.blogspot.com

090422

God morgon! Vilken härlig dag, NOT! Kallt och grått är det ute :(
Kom hem för ett tag sen, sitter just nu och äter godis haha jag vet fett skarrigt kl 11 på morgonen. Men var sugen på ngt gött sen så såg jag att vi hade godis hemma så kunde inte låta bli att äta.
Ska till skäris en stund och kolla lite, känns som att de var evigheter sen sist. Vill köpa en ny klänning som jag såg på Gina Tricot, hoppas den finns kvar. Håll tummarna!

Hoppas posten kommer m avin idag så jag kan hämta ut mina skor. Vill ha dem NU! Har väntat i evigheter nu ju :P. Juste måste köpa en brun clutch väska så de matchat mina nyya skor wiiii

Men ska åka iväg nu. Cya later.

PS: idag kommer N hem igen, äntligen!

Propp full m mat

Åh är helt mätt nu efter att ha "vräkt" i mig massa mat. Träningen gick bättre än förväntat men än fattas det såååå mkt för att va i samma form som jag var förra året vid den här tiden :/ men men det är bara att fortsätta träna. Ska titta på tv filmen i 6 och sen SATS som alltid sen blir det fet sova så god natt på er :)

Haninge träning

Ska snart på träning i haninge. Kollade nyss hur många grader det är ute och det är bara 4 grader = fett kallt. Fan pallar inte m denna väder, de e ju fan Maj snart och de e inte ens i närheten av sol och värme :S

:)

När allt känns onödigt, kommer de alltid ngn och lyser upp din dag :). (Glöm den andre, ta den nya!) hahaha ;)

Dagens goda gärning

Imorse när jag satt vid datorn på äckliga jobbtorg, så satt en jätte sööt kille brevid mig mig. Han hade kaffe som han nyss köpt i cafeterien och tönten spiller kaffe över hela tagentbordet, golvet och byxerna hahah. Och då kommer jag och säger: Vill du ha servetter? ;) han svarar ja, gärna om du har hehe. Eh nej jag erbjuder dig servetter fast jag inte har haha :S fett dum kille. Men iaf de var dagens goda gärning det =)

090421

God morgon! Sitter på jobbtorget just nu och har sååå jäkla tråkigt. Läste mailen imorse och skorna jag beställde för 100 år sen och som blev för små :P, dom har skickat dom! Så lär få dom imorgon eller på torsdag:) Känns som att jag får massa skor nu, igår fick jag mina efterlängtade skor som jag väntat på och imorn förhoppnigsvis kommer dom andra jag beställde :)


Nya älsklingar





Är dom inte snygga?! Så jävla läckra, juust lööv them =)

Mina skor kom idag!!!

Sprang ner till postkontoret nyss och hämtade mina Carrie skooor. OH looord dom är så snyyyga! Dom passade perfekt, tur det för orka skicka tillbax dom till England. Älskar dom men måste vänja mig vid den höga klacken tror jag, den är ngt högre än mina högsta klackar jag har hahah :) men de e inget problem ;). NU blir jag 183 cm typ m dom här hahaha kanske liite för lång eller? Men vafan spelar de för roll om man har snyggaste skorna i stan!!!!
(slänger upp en bild på skorna senare ikväll, måste fota dom först :) )

Nu ska jag äta och senare kanske det blir en promenad lr så :)

Rulla

Kom hem för en stund sen. Ska äkta en macka eller nåt och sen ut och träna, fast det blir en lätt träningspass. Önskade att de vore vaaarmt ute så jag slapp ta på mig ben/armvärmare men men vi lever i sverige haha så vi får inte hoppas för mkt.


090420

Sitter just nu på jobbtorget i telefonplan usch säger jag bara men som tur är så kan jag åka hem om 30 min :). Nu e man tvungen att åka en bit också Suck! men snart börjar jag jobba så de e bara att hålla ut den här tiden eller snarare 2 veckor till.
neepp nu måste jag vara lite "aktiv" i mitt jobbsökandet haha

Tävlingspremiär


Första tävlingen avklarad fast inte för min del då. Än gör jag inte tävlingspremiär men måste erkänna att jag var rätt sugen på stå vid startlinjen igår. Men har man inte tränat som man ska så kan man inte ställa upp bara sådär, funkar inte! Så nu framöver blir träning prio Nr 1 helt klart, vill inte stå som publik igen så trist vill stå som tävlande som jag alltid gjort!

Linköping here i come

Håller på fixar min bag nu. Vet inte vad jag ska ta med, vilken dilemma haha. Åker till Linköping imorgon bitti, blir nog att vakna runt 6 :O  hoppas det blir fiiint väder där, pallar inte med kyla och går himel.

Pratade nyss m C på msn, och jag berättade min plan för henne och tyckte att den var fabulous, så jag fick mitt godkännande av henne hahaha :)

hahaha

Kom nyss hem fån min löprunda. Nere vid parkeringen/gården sitter det allt massa gubbar där och röker  och snakkar och dom sirrar jämt när jag går kläädd i min löparoutfit :) och idag när jag kom hem efter rundan så skrek ena äckliga gubbe GUAPA, Jag ba sirrade tillbaka och gav han en sån blick " fan va äcklig du är!!" och skrek FUCK U! och sprang in i porten hahah men tror inte att dom hörde mig som tur e, annars skulle jag inte kunna gå ut mer hahahah

Dyrt att vara fet på flyget

Läste på aftonbladet nyss att United Airlines kräver att överviktiga personer ska betala för två platser. Vilket jävla skämt! HAHAHAHA fett synd för dom tjocka :P blir dyrt att flyga nu

Suck

La mig i sängen en stund innan jag skulle ut o träna och gissa vad? Jag somnade och vaknade nyss typ :S inte bra, så sitter och väntar på att maten ska bli klar och sen ut och SPRINGA! Fan hatar när det man bestämmt inte blir av Suck!!
Ska typ äta med träningskläderna på AHAHAHA

Crossfire - On fire



Nya skuuur




Yes fick äntligen mail att mina skor e på väg ! wiiii Har dom hemma på månag eller tisdag =) Längtar redan, vill ha dom NU NU NU.
Jag beställde de bruna för att de fanns inte i de gråa i min storlek :( så fick nöja mig med den andra modellen. Men dom är miiinst lika snygaa! Right?! Och klacken är skyhigh också  -Älskar dom!





090417

Ännu en sömnlös natt igår :/ vet inte vad det är med mig, har inte kunnat sova bra i flera nätter nu. Och det gör inte saken bättre när du försöker sova och är mellan vaken och inte vaken (ni fattar vad jag menar) och ngn ringer dig vid 12 på natten . Tack så mkt var vaken till 4 igår!!!  =)

Ska äta frulle nu och sen träna, träna och träna :)

IMORGON GÄLLER DET! SANNINGENS ÖGONBLICK ÄR KOMMEN!

Fabulous Idé

Jag har kommit på bääästa iden ever. Kan dock inte säga vad det är för då är det ingen överaskning längre. Men iaf bääästa bäästa och kuuul är det också!! Längtar reedan dit. Vill att tiden ska gå snabbt, mkt snabbt wiiiiii =)

Ska fortsätta kolla på tv m mina älsklings Cashewnötter, så gött!

Hemma

Hem hem för en stund sen, asso det kan inte vara tråkigare än att sitta där och lyssna. Ibland känns det som att all de läraren säger går in genom ena örat och ut för den andra kan typ inte koncentrera mig hahaha :P

Ska äta pannkakor m sylt nu muuuums :)

Skola

Måste till skolan snart, orkar verkligen inte men måste dit. Det är sista lektionen innan provet så måste dit och kolla om allt sitter i huvet :P haha. Som tur e så kommer läraren inte gå igenom ngt nytt mest repetition inför provet, tur det för vet inte om min lilla hjärna orkar ta in mer fakta hahah

Aja måste sticka nu innan jag kommer försent som i tis då jag kom 30 min försent, hatar verkligen när alla tittar på en när man går genom dörren helt anfodd efter all stress och sheeat för att hinna i tid :S

PS. Messa lite underhållande sms =) HAHA

Film

SF Bio: 17 again 
Vill se den här filmen inte bara för att Zac e så söt :P tror att de kommer nog va som 13 snart
30 med Jennifer Garner. Men iaf vill se den, den har premiär imorgon fredag. Ngn som vill m? haha

El Medico ft. Rigo


Har blivit helt besatt av alla låtar som Rigo har gjort helt plötsligt från ingenstans haha :)



090416

God morgon eller god eftermiddag haha.
Har varit ute och sprungit min löprunda nyss i denna fula vädret, det är kaaaallt!!! men men måste man så måste man :)

Fick nyss ett galet sms fr. Tijana den löd såhär: Hallåå lyssnaa du måste med på kryssningen imorgon folk KRÄVER du ska komma! Det är ju ändå gratis.
Jag svarade: hahaha vem är det som kräver min närvaro? hahaha :P Kan ändå inte, åker till Linköping
Tijana svarade: hehe många du e poppiis klart alla Vill ha dig med :P. Jaha helt synd du får ha det roligt där borta vi kommer skåla för dig! ;)
Sen pallade jag inte svara haha :)

090415

Kom nyss hem från Vallentuna, fyy satan vad kallt det är där borta, helt sjukt. Tur att jag tog med mig min fleece tröja annars skulle jag aldrig klarat av kylan trots att jag hade tjock tröja och jacka men bangade inte för att ta på mig fleecen, såg nästan ut som en michilin gubbe haha :D

Sen här det inte hänt så mkt förutom träning och sånt som tillhör vardagen :P haha

Ska kolla på film nu.

Solen tittar fram

Oh solen håller på komma fram wiii :).  Ska vila lite och sen ut och springa en runda, måste förbränna donken som jag åt idag haha :P
Senare måste jag till skolan också, skit trist men men måste dit även om jag inte vill/pallar...


090414

Första natten (igår) jag inte hade svårt att somna, somnade runt 12 och vaknade hur pigg som helst idag. Ska in till stan med mamma och broshään, vi ska till CC och sen springa lite äranden med mamma. 

Ska sminka mig lite nu innan dom börjar skirka på mig att jag ska skynda :P 

btw så är det äckligaste vädret, ville ha sooool ju och istället vaknar man med dimma och helt grått ute :S 

Onödigt vetande om mig

Tjejlista
1. Har du ett par blåa string? -  yupp

2. Vem var den senaste du pussade? - Min lilla älskling

3. Vad har du för bhstorlek ? -  80B

4. Trivs du med det? - Ja

5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - typ hela telefonboken :P

6. Gillar du nån nu? - a tror de

7. Vad gjorde du inatt? - inget speciellt
8. Och i förrgår natt? - träffade kompisar

9. Vad gör du innan du ska sova? tittar på tv

10. Kan du prata med din mamma om allt? - för det mesta

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? -  japps för mamma

12. Har du varit gravid? -

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - om jag haft en hahaha

14. Choklad eller glass? - Choklad såklart :D

15. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up

16. String eller hipsters? - hipster

17. Stövlar eller sneakers? - båda
18. Kjol/klänning eller jeans? - kjol/klänning



åtta fakta

1. Hemstad/ort: Stockholm

2. Hårfärg: mörkbrunt

3. Längd: 170

4. Frisyr: lockigt

5. Ögonfärg: mörkbruna

6. Skostorlek: 36/37

7. Humör: seg

8. Vänster eller högerhänt: Höger



Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - tror det

2. Tror du på kärlek? - kanske

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - hahaha jopp

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? -  Ja

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - hm kommer inte ihåg

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - kanske lite

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - ja hahah

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja


Tio saker;
Det där eller det här

1. Kärlek eller pengar? - Både och så klart
2. Vin eller öl? - öl
3. Dag eller natt? dag
4. One night stand eller förhållande? det beror på
5. Tv eller internet? - Kan inte leva utan dom båda
6. Pepsi eller cola? - pepsi
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? -  vild fest haha
8. Färgfoto eller svartvita? - färg!
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face!
10. Bilddagboken eller myspace? - bilddagbok


Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - har adlrig smitit ut!!!
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - NEJ!
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - yupp
4. Har du hoppat bungy jump? - nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej men nästan haha
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - JA!!! hahaha
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - haha nej man e inte mobbad heller :P
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - eh jodå
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - yes


Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - aaa
2. Är du glad? -  yes
3. Är du fundersam? - ibland
4. Är du uttråkad? - aaa
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - nee
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ja
10. Gillar du någon just nu? -  Jaa!!!


Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 22,50
2. Namn? - Claudia
3. Vart bor du? - Skärhomlen
4. Hur många barn vill du ha? - 2 eller 4
5. Vill du gifta dig? - aa!
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar
7. Har du ätit sushi? - usch nej!
8. Favoritglass? - Magnum mandel, Sandwish, Daim o pigilin
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - äter inte flingor
10. Humör? - Uttrakad!


Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
2. Har du en hund? - nej vill ha en!!!
3. Sover du helst själv eller med någon? - ensam för tillfället
4. Tror du på spöken? - aaa :P


090411

Är jätte trött ska snart lägg mig trots att det är så tidigt. Är helt slut i kroppen, har tränat som en tok dom här 3 dagarna men har flera mil i benen så det känns bra inför säsongstart. Första tävlingen är ju nästa Lördag så det finns inget annat att göra än att träna stenhårt!!!

Nej ska chilla m familjen en liten stund till och sen hoppa i säng och vila för imorn är det träning igen, fast då ska jag bara ut och rulla 5 mil lr så :)

Kanin

Igår när jag och min syster var ute och rastade Caffi på kvällen, vi gick till vår vanliga plats nära parken. Och När vi var på
väg hem korsade vi parken och vi hittade en nyfödd liten kanin :) vi kunde inte låta honom var kvar och tog hem den en stund och visade mamma och pappa. Den var sååå himla sööt!!! Man ville bara äta upp den haha
Sen gav vi den till en tant som skulle ta den till veterinären. Undra om hon gjorde det?
Det roliga var när jag gav den till henne och skulle säga hejdå, sa hon jag tar den till veterinären imorn inatt får han sova hemma hos mig och katten. Jag ba Katt!! hahahah oooh nooo!!!:P








Träning

Äntligen har vädret börjat bli lite bättre, orkade inte springa i regn usch :S men solen tittar fram så det blir super :)

Jag och min syster impuls anmälde oss till Parloppet den 16-Juni, vi ska springa 5 Km var och våra tider plusas ihop och får en total tid.. Det kommer blii roligt då jag aldrig varit m på ngt sån tävling förut, går det bra kanske jag kan byta sport eller ?? haha neej aldrig trogen cyklist här ;)

Nej ska kolla klart på The hills och sen väntar hård träning :)

Hemma igen

Kom hem för en stund sen bara. Var i Skärholmen m syrran men det blev inte så mkt shopping. Köpte en kofta bara på Gina och sen var de inte mkt mer än så denna gång. Har också klippt mig, fast bara topparna så det är fräsht till sommaren. Nu ska jag äta strax och sen blir det nog en jogging runda med Caffi :) och kanske träffa N och J senare ikväll om jag pallar, vet inte än får se :)


Att göra idag:

*  Nu till Skärholmen m syrran, kollar runt lite och byta byxorna
*  Kl 13.00 Klippa mig
*  Sen träning på em
*  Kanske träffa N och J senare på kvällen

Det var inte mkt jag hade att göra idag haha ..

Och det regnar ute :@ asso vad e detta för väder?!


Berns

Pratar med C om fredagen. Det verkar bli fett mkt folk som kommer komma (asso m oss) haha Det kommer blii naaajs! Det kommer även bli invigning på skor och klänning weeei :).
Jag har bjudit N och J m och hoppas verkligen att P inte kommer för då blir det risk för catfight HAHAH. Fett synd isf för det skulle förstöra hela kvällen :P

Nej nu ska jag åka annars blir jag late = inte bra :)

Promenix

Kom hem nyss från en skön power walk. Jag hade tagit fram min sommar utrustning och tyckte att man kunde ha det nu, men icke sa nicke, de e ff lite kyligt för det, men snart kan jag ha användning för de!

Men iaf ska duscha nu och börja fixa mig.

090408

Yeeees äntligen är det Onsdag och det betyder att min syster kommer hem m caffi, ooh har längtat så mkt :). Ska åka och hämta dom på flygplatsen i bromma all by my self :S hahahah


090407

God morgon! Härligt väder det är ute. Ska strax äta frukost och sen bege mig ut för träning. Fast vet inte om jag ska ta racern eller om det blir en lång promenad istället. För har tid att passa och måste var hemma senast 13. Borde kanske ha vaknat tidigare :/

Idag är det exakt 2 månader kvar till min Födelsedag woooho =)


Hallå

Vaknade nyss från min power napp så skönt att vila lite fast känner lite skuldkänslor att jag inte tog min em promenad med N :P
Var hos sjukgymnasten idag också och jag är officially friskriven! Yees, äntligen.

Juste btw fick hem skorna som jag hade beställt förra veckan. Men de var för små. Jag beställde hem ett par i 37 men de var för smååååå :( och dom var sååå fiina, älskar dem. Så jag skickade tillbaks dom och hoppas får ett par i 38 snart helst innan helgen hahah för då ska dom invigas!!!

Nu ska jag städa min garderog för den ser förjävlig ut och får inte plast med ngt alls, alla kläder bara ligger liter vart som helst här i mitt rum, så rensning blir det nu!!


090406

God morgon!
Fint väder är det ute, skööönt! Har precis ätit frukost och ska börja fixa mig för att gå ut o träna. Man kan inte missa en sån här skön dag med sol och inte njuta av en skön träningspass ute.

konstiga drömmar

Drömde skummaste drömmarna inatt. Jag drömde att jag klippte mig kort kort :O. Sen när jag tittade mig på spengeln fick jag världens gråt attack och kunde inte sluta och skrek vrf klippter jag mig för? Fan! Jag passa ju inte ens i kort hår haha :P kunde ingen säga nej till mig?!?!
Sen drömde jag att min syster hade bytt hund. Det var Caffi fast inte samma gulliga söta caffi jag ville ha. Det var samma namn och allt men det var inte han! och jag sa till henne att det var inte samma sak som förut. Men tur det att det bara var en dröm haha. Sen ringde hon och berättade vilka gulligheter han gjorde på hans dagliga morgon promenad. Hon ringde mig kl 8 och väckte mig dock men vad gör man inte för den hunden.

im famous



regn

Jaha så har man vaknat upp med regn då, istället för sol och värme :(. Äckliga regn förstör allting! Blir så sur. Nej, nu ska jag äta frukost och sen titta på en film m bruuushään =)


dum man är ibland

Jag och Nina e så dumma. Hon ringer mig igen efter vårt 2 timmars långa samtal och säger. Skicka ett sms till mig för min mobil knazar får inga sms. Jag skickar ett sms till henne, sen efter 5 min skickar hon har du skickat? sen svarar jag, ja, skickade för en stund sen. Hur kan hon veta om jag har skickat eller inte hon får ju inte messen och jag svara ändå på hennes sms helt dum hahahaha

Film


Strax börjar filmen Miracle som handlar om vinter OS, där USA`s Hockey lag vann över Rysslands oövervinnliga lag. Se den!! Den är grymt bra och man blir peppad som bara den när man ser den. Man vill bara ut och träna, och vinna vinna vinna haha

telefon samtal

Har pratat i telefon m Nina i snart en timma, Det blir alltid runt 2 timmar när vi snackar.. Hon berättar om igår och fan missar alltid roligaste kvällen. Det händer massa grejer och drama när jag inte är med.. me lika that ! hahah
Men På fredag it is, Berns here i come!! Dress To Impress

Rigo - I got u


sorry :)

Vaknade nyss, råka somna medans jag vilade maten. Och meningen var ju att jag skulle ta en promenad på stan med S vilket det inte blev. Och nu e han tydligen arg på mig och tror att jag leker med folk, och ännu en gång nej det är inte fallet!!! Men som sagt du får tro vad du vill :) Piiizz  

090404

Det är så himla skönt väder ute. Blev ingen träning på cykel m broshan idag eftersom jag igår natt blev mystisk magsjuk, vet inte varför. Men idag mår jag bättre och istället tog jag en skön promenad i denna härliga vår väder.

Ska äta nått nu och sen får vi se vad som händer.

Min lilla sultan




Längar till Onsdag såå jälvla mycket, för då kommer min syster hem och självklart kommer min lilla älskling Caffie  ♥


Jessy matator - Mini Kawoulé



I shopping bagen idag



Jag fick fightas för dom där skorna idag, jag var bara tvungen att ha dem!!! Och jag fick dom också hahaha.
Visste inte att storlek 36 var så eftertraktad?!
Sen söta klänningen köpte jag på Gina såklart, hade köpt en i rosa men provade hemma och det var för genomskinnlig så bytte färg till orange :) fint va?! Helt somrig sådär perfekt till solbruna ben.

tråkigt

Har ganska tråkigt nu, har kollat på tv, läst chicy och till och m sovit lite men har ändå tråkigt. Ska fixa en sallad m balsamvinäger, det blir göött. Har fått typ hundra sms om jag ångrat mig att jag stannat hemma ikväll. Det har jag faktis men bara för att jag har tråkigt men annars e de skönt att bara vara hemma och ta det lungt. Man slipper baksmällan imorn också hahah. Jag får ta igen nästa helg, eller?! hahah  

070403

Har precis ätit middag och är mätt och belåten!
Var inne i stan idag, sååååå mycket folk det är. Det känns som att folk bara blommar upp när solen tittar fram. Iaf var där med C hade inte träffat henne på flera veckor så tyckte det var dax. Vi tittade runt och tog en promenad till slussen m en glass i handen efter vi hade shoppar och gjort allt det vi skulle. Hittade ett par jätte fina skor på H&M, tror jag har lagt upp bild på dem tidigare! Dom är så fiina. Sen köpte jag en fin klänning på Gina Tricot. Kan slänga upp ett par bilder på de jag köpte idag.

C och N vill att jag ska hänga m ut ikväll. Men tror det blir yttligare en lugn helg för mig, Medina kommer uppträda på fasching ikväll men går jag dit så kommer det bli för sent och måste upp tidigt imorn för att träna. Så nej ingen utgång för mig ikväll! Men nästa helg it is (kanske!), för Nortch kommer uppträda på Berns och då MÅSTE kan dit!!! Om man gillar Raggeton dvs...

Nej nu blir det chilla framför tv en stund.


God morgon

Vaknade för en stund sen och det är så fiint väder ute. Ska ut och träna eftersom de inte blev ngt av det igår. Kommer bli skönt att komma ut i det sköna vädret!

Igår la jag mig runt 8 :o helt sjukt, i vanliga fall brukar jag sova runt 12-1 tiden men igår verkade som att jag var lite trött haha. Vaknade och det första jag alltid gör när jag ska upp är att kolla på mobilen ifall jag fått sms, och det hade jag 7 st! hehe. Aja plikten kallar nu, hörs senare!

Huvudvärk

Har världens huvudvärk och tror att de håller på att utvecklas till migrän :/ vill inte!!
Har inte ätit ngt så ska göra lite sallad lr nått, tror de får bli gurka m dressing muums

arg

Kom hem för en stund sen. Och jag är såå sur!! Jag skulle köpa en glass på Mcdonald´s. Jag betalar m kort och så säger kärringen: nej du har inga pengar på konto.
Jag säger: JO! Jag har visst pengar på kortet! Jag vet det!!!
Kärringen säger: nej du har inte, transaktionen godkännes ej och så tar hon glassen från min hand och säger tyvärr.(som om jag skulle springa iväg med glassen utan att betala).
Asso din inkompetenda jävel. Jag kollade nyss och JAG HAR PENGAR PÅ KORTET!!! Kolla om din fucking kortläsare funkar istället för att säga att folk inte har för att betala de dom beställer!!!

Tips till Mcdonald´s i Skärholmen: BYT PERSONAL!!!!

Ändrade planer

Råkade somna när jag tittade på tv medans jag åt frukost i min säng imorse. Så det blev ingen träning :( welcome skuldskänslor! NÄ NU BLIR DET SKÄRPNING!!!!
Ska snart börja fixa mig för ska möta N i skäris en stund och sen till skolan :/




Kolla på honom hur han sover m kudde och allt!! Han är bara för sööt!
Och kollar in i kameran gör han också!

 






Ny vaken

Har precis vaknat och är helt förvånad över tiden. Kunde inte somna igår och har i stort sett bara sovit några timmar inatt. Ska kolla lite på tv, äta frukost och sen ut och springa. Väder är ganska ok idag, dock var det finare igår men men.

Det är inte mkt kvar nu till syrran kommer till sthlm m min lilla sultan. LÄÄNGTAR SÅ!!!

Nya Skor


Klickade hem ett par såna här :) visst är dom fiina
Löövs dom
Det bästa är om jag köper nåt inom 14 dagar så behöver jag inte betala frakt!!! Bästa!

Usch




Herrejösses HAHAHAHA


Dopad




NEEEJ!!! Sitter och kollar på nyheterna på spanska kanalen och så säger dom att Alejandro Valverde lämnade ett positivt prov under en tävling denna månad. Han riskerar att få 2 års avstägning :( såå synd! Men så jävla dum han är! VRF?? 





Nu Grey´s Anatomy på Kanal 5



Beyonces - Diva





Du är vad du äter

Tittar på Du är vad du äter.. jag blir så suur. Asso vilken äcklig tockis sluta ät de som gör dig tjock istället för att kalga!!! Vem fan blir inte tjock om man småäter hela dan, äter massvis m godis och sånt som självklart kommer lägga sig som fett om man inte motionerar. Usch att äta 6 cocosbollar :S det är droppen på äckligheten :@


Cashewnötter

Sitter och väntar på en sak jag inte riktigt kan säga vad än.. men snart får ni reda på det!
Medans äter jag cashewnötter såå göött det är, äter typ hela påsen utan att kunna lämna ifrån mig dom. Nyttigt är det iaf så inga skuldkänsor får man efter att ha ätit hela påsen hahaha




My Precious






Dessa snyggingar kommer bli mina idag :)


RSS 2.0