Film kväll

Kom nyss hem. Hade film kväll hos en kompis, det var jäätte myysigt o bara chilla o se på film. Vi hyrde dock en film, Caramel heter den som utspelades i libanon och de fanns varken text eller audio i engelska (kanske var det vi som inte hitta) hahahah men iaf vi var tvugna att se på filmen utan tex och engelska audio, så det blev en MYYYCKET INTENSIV kurs i libanesiska :p

men aja ska fortsätta titta på tv, Roch hour går på tv nu.. han e så roliga inte jacke chan utan den andra killen :p vet inte vad han heter.

piizz

Nya Sneakers

Har köpt nya sneakers. Dom är så fiina :)
Måste bara skörja in dom i läder fett sa tjejen i butiken så dom håller sig snygga och fräscha :)
Dom är exakt som bilden fast med lila skosnören så snyyggt, men man kan byta ut dom mot vita om man vill bara för att variera lite :)

NIKE BLAZER MID W

True True

Ta aldrig tillbaka ett Ex. För det är som att värma grådagens mat i micron. Det blir aldrig bra. Men det duger när man e sugen!!!!
HAHAHAHA kLOCKREN :)

Uggs livsfarliga?

Detta skrev aftonbladet för ngn dag sen:
"Dem Populära Uggsbootsen är hälsofarliga  

Fotsvamp och vrickade fötter.

Nu kommer rapporter om att Uggsen kan vara hälsofarliga.

Inte nog med att värmen i dem kan orsaka fotsvamp, det lär dessutom vara lättare att vricka fotlederna i dem, särskilt vid flitigt användande:

- Att använda dem varje dag förstör stövelns struktur och ökar risken för en vrickad fotled.

- Att använda den här typen av stövlar ökar risken för svampinfektioner eftersom det blir varmt och fuktigt i dem."

Jag som hade beställt ett par dessa skööna boots förra veckan. Och nu kommer det en sån här hälsorappor som säger att det inte är bra att använda dem :S Fuck rapporten?:s
Vill man vara fin får man lida pin, sägs det! ;-)

Sarah Jessica Parker gillar sina Uggs.

Muums

Var inne i stan idag och var bara tvungen att köpa en Brownie på 7 Eleven. Hundra år sen sist jag åt en, Typ när jag gick i st:eriks i 2an på gymnasiet och det är måånga år sedan (köpte typ varje dag då hahaha).
Jag verkligen njöööt när jag tog mina små små pytte små tuggor så att den skulle räcka längre hehehe


Power napp = missad träning

shit vaknade nyss, hade tänkt och ta en liiiten power napp och dra sen till träningen. Men nej nej jag sov ända tills för en stund sen bara och jag missade hela skiten :S fan asso :@ blir sur på mig själv! Inget att göra åt saken nu. Kommer ha groova problem att sova inatt :S

Vill ha, vill ha, vill ha

Har blivit kär i dom har pumpsen från Fornarina. Dom är så läckra!!
Jag fastnade helt för den hjärtformande peep-toe, nu till sommaren perfekt lixom :-)
Kanske ngt dyyyyra för min plånbok (1600 kr) men inget är omöjligt. Skulle inte förvåna mig om jag har dem hemma om ngn vecka ;-) hahaha


So cute

Kollar på Crazy Beautiful den filmen är så bra,har sett den hundra ggr men kan fortfarande se på den hundra ggr till. Och killen som har huvudrollen är såå sööt också så det gör filmen ännu bättre hahaha :)

ÄKTA LATINOOO, ME LÖÖV

tröttis

Har inte mkt mer att säga nu. ska ta nåt att äta och hoppa i säng. Måste upp tidigt imorn och dra till äckliga jobbtorg usch vad jag hatar det stället, och folk verkar inte ens engagera sig att söka :S sjuka idjuuter

Vantar fortfarande på j´s sms. Är killar sega eller sega? hur kan det ta mer än 30 min att svara på ett sms? Jag vet att han sover mkt hahahaha men ändå fan svara på mitt jävla sms bara!! oj blev lite våldsam där förlåt kära läsare!! HAHAHA OK jag är över trött ska äta och sova efter det.
 
hörs imorn piiiiz


5 Irriterande saker folk gör !


1: När folk pekar på sin hand samtidigt som de frågar om vad klockan är. Asso det klar man vet vart klockan sitter. Pekar jag mellan benen när jag frågar om vart toan ligger?!?!

2: När folk säger  "du kan inte både äta kakan och ha kvar den" nemen smart. DÅ köper man två kakor och äter den ena och sparar den andra!!

3: När folk inne på biografen säger "såg du?"  nej, jag har betalat 100 kr för att stirra upp i taket.

4: Folk som frågar "får jag fråga en sak?" du gav inte några alternativ va?

5: När folk säger "livet är kort" men hallåå, livet är det längsta du kommer att göra. Vad kan vara längre?!?!


HAHAHAHA roligt va!! jag tyckte det iaf och det roliga är ju att folk gör det HAHAHAH idjuuter ;-)


lägg dax kl. 2, upp kl. 5.45 :S normalt?

Orkade inte skriva igår kväll. Var helt slut efter träningen på Bosön. Ja, jag vet! ute på lindingö feeet långt bort fick gå upp kvart i 6 för att hinnna btw la jag mig vid 2 tiden ungefär det var lika bra att inte lägga sig alls eller? haha  men de var värt att gå upp så tidigt, för det Gick så bra, fick till och med beröm av tränaren " oj va bra du körde idag, trots ingen träning alls de senaste månadera. Hade trott att du tränat i smyg!" hahaha så nu ere bara och träna som en galning så man hinner komma lagom i form till säsongsöppning :)
Sen gjorde jag inte mer igår, tog det lungt förutom att pratade lite med J och N coh vräka i mig en hel marabou kaka på 200g :P haha men de hade jag välförtjänat (säger vi) hahahah

Aja Nu ut för en kort löprunda :-)

hahaha


Chill kväll 4 me

Shit somna och skippade träningen imorse. Det var absolut inte m meningen, hade packat väskan och allt : S. 
Ikväll blir det en lugn kväll för mig. En tjejkompis hörde av sig att hon var party sugen men fick dra en lite vitlögn där och sa att jag inte hade pengar för att gå ut. Känner faktis inte för att gå ut denna helg, Vet inte om jag har någon större lust för den som kommer heller. Men vi får se vad som händer till nästa helg! Skulle kanske gå m på det bara för att ha mina nya skor!! HAHAH sajko man är :P men dom är så snygga tycker jag!



Nu kolla på film m massa godis och chips.. Det är gööött :-)

Yo who?

Vaknade tidigt som vanligt och drog iväg till skärholmen. Hittade inte mkt alls, ville shoppa lite nytt men istället blev det underkläder som jag inte hade köpt för typ 100 år sedan :P så nu har man lite nya underkläder för att visa upp HAHAH FÖR VEM? är frågan hehehe kanske börjar namnet på J ?! :O

Mina älsklingar ♥


♥ TORRES ♥                             VS.                                 ♥ T.I ♥




Dessa två är mina älsklingar. Det är typ västa skillnaden mellan dem hahah. Ena e blond o den andra mulatt eller ngt haha :p Men huvudsaken är ju ATT BÅDA ÄR JUU SÅ SNYGGA !!! just lööv them!!
Skulle nog göra ALLT för att träffa dem speciellt Torres ouuf :-), ok här har vi ingen favorit :p  VILL träffa dig också T.I hahaah :-)

Yeah


HAN ÅNGRAR SIG!!

Snyggaste :)

ankelboots ankel skor från HM h&m med platå o snörning

Så ser dem ut
Är dem inte för snygga, vill nästan inte använda dem hahah
(ok, bilden blev lite sisådär jag är ingen fotograf :p)

Tröööött på allt

Har precis kommit hem från äckliga jobbtorget asso ni fattar inte huuuuur tråkigt och meningslöst det är där. Hade möte med min coach idag och det gick väl ganska bra.

Ska fixa mig och åka in till skäris en snabbis måste fixa lite grejer där och kanske handla ngt fint om jag hittar.





btw så hade jag såå svårt att gå upp tidigt idag, undra vrf :S kan ju bara skylla på att jag prata med josef till typ 2 igår och sen hade jag svårt för att somna. Inga mer sena samtal, tack! hahaha

Blind date?!

Kan man går på date med en kille som man har träffat en ute kväll för ett tag sen och kommer typ inte ens ihåg hur han såg ut?!
Tänk om han inte är alls så som man föreställt sig och vill bara springa därifrån, kort, ful och helt oatraktiv för sin smak! hmm vet inte riktig om man kan gå med på träffas sådär när man inte kommer ihåg hur personen ser ut, det är ju nästan som en blind date.
Visst man har pratat med honom i tel och gjort sig en bild av honom, men problemet är om den bilden inte ALLS stämmer med verkligeheten.. hahaha då är det illa.
Jag tror inte jag skulle kunna gå på en date där jag inte kommer ihåg hur killen ser ut. Kanske om man träffas med andra när man ska ut och festa eller så, då är det lättare och smita därifrån utan att vara för självklar att man inte tyckt om hur han ser ut !!! hehehe

aja nu lägg dax. piiiiiz n löööv

Från och med nu ...


Snacka om att Beyoncé har trimmat upp sig. Såg hennes nya video Singel lady den e bra :)
Hon e heeet!
Måste fan också börja med min strikta träningsschema men har fan inte orkat. Alla tjatar på mig, min tränare, min pappa t o m min bror om jag ska iväg på träning eller inte. Så måste börja sköta det där!!! Och det betyder, inget mer festande, sena ute kvällar och tidiga tränings pass på helgerna när man vill sova ut efter en jobbig vecka men men.

Yes yes yes

Har hittat dom efterlängtade skorna som jag ville ha idag på stan. Dom är sååå snygga!!!
Lägger upp en bild på dom så hela världen kan se dom hur snygga dom är!!! hahahah

nu ska jag iväg till firssan :D

Äckel bella (no hard feelings)

Oh vad jag blir irriterad på blondinbella. Snackar om let´s dance, efter hennes uppträdanden.
Oh jag är så stolt över mig själv sa hon. öööh idjuuut så svårt är det inte och få till dom stegen ifall man har liiiite rytm i kroppen. Äckel måste hela tiden överdriva alllt.. uusch påå dig!
(Tyckte faktis om henne förut, men nu käänns hon bara falsk och överdriven)

Are you gonna go my way



Är bäst  på spela den här låten på guitar hero ingen kan knäcka mig!!!
Låten e skööön också, ska lägga in den på min nya mp3 :-) höhöhö


har blivit en gammling :O

Har spelat guitar hero i typ 3-4 timmar haha de e helt ömöjligt att sluta spelar när man fått in alla fingrar i rätt knapp elller vad nu man ska kalla de för hahah
aja ska typ sova nu :S har blivit en tant går och läggar mig kl 10 en på en FREDAG :O

aja piiiizz imorn blir det en låånga dag har massa grejer att fixa :)


Är det så du vill ha det? Det är så du får det då!

Shit har inte skrivit på fleera dagar. Har fan inte orkat. Im a working woman nuuu försåruuu hahahaha :P

I veckan tog jag en promenad m N vi gick i hela 1 timme och nånting mer haha kommer inte riktigt ihåg. Sen när jag satt och vänta på tuben så kommer en viss person som inte ens är värd att nämnas m namn så drf kallar vi personen för Samantha (HAHAHAHAHA) jag sa till N nej jag springer har ifrån pallar inte träffa SAMANTHA, och hon ba nej stanna! Sen hälsades fast jag hälsade typ inte tillbaka + var helt tyst, ville bara visa att samantha inte var välkommen i vår t-bane väntan hahah. Sen när det var 1 min kvar går jag upp för trappan och hör från samantha Vänta på mig. Och jag ba´ pallar inte missa t-banan och så vänder jag mig om och fortsätter upp och dizzar samantha såå jävla hårt!!!! gick jag kännde mig så nöjd jävla efteråt hahaha
Men samantha som alltid började direkt hitta på massa idiotiska grejer om mig, bara för att samantha fick sig en fet äcklig dizz från mig!!!!!

aja nog om skvaller hahaha

Blir ingen utgång för mig ikväll e så jävla trött + så har jag träning imorn. Kanske blir det nån öl imorn kväll istället.

Fick precis sms från josef, måste svara piiiz :)

Ingen rubrik

HAHAHAHA visste inte vad jag skulle ha för rubrik på förra inlägget därför döpte jag den till en Glad Gubbe :-) hihihi
och vet inte vad jag ska ha för rubrik på den här inlägg heller hahah

:-)

Hade förberett mig för en sen jobbdag men istället slutade jag runt halv 2 så de var skönt. Sen skulle jag möta N i Skäris men blev ändrade planer till imorgon :)
Nu ska jag kolla på one tree hill och sen kanske köra en träningspass inne (om jag orkar dvs ) :-)




 


panik

kollade in på scf.se och tävlingskalendern är redan ute. paanik. Ligger helt efter med träningen och första tävlingen är 18/4. Kommer aldrig hinna allt jag missat. Suck!!

största irritationsobjekt ever

Blev ingen
utgång för mig i fredas, jag pallade verkligen inte. Men igår så var tanken å ta igen för fredagen. T fyllde år så vi åkte ända ut till västraskogen hem till henne o förade lite och åt goda choklad tårtan. Där fanns STÖRSTA IRRITATIONSOBJEKT SOM JAG NÅNSIN SETT!!! asso äckliga tjockis irriterade mig o N hela jävla kvällen. han ville dra till en äcklig ställe kallad grodan bara för att han hade frientre. usch belv så äcklad av honom, all fläsk bara dallrade när han gick :S :S
Till slut så kom vi inte fram till ngt så jag o N drog ensama ut. men innan de så sa fetton att han skulle fixa skjuss.. bilen kom 1 han kunde inte ha fixat bilen lite innan plus bara för att tillägga så stirrade han på oss hela kvällen :S. Så summering på kvällen allt gick åt skogen (västra skogen) hahah tråkig humör e helt seg så där av den tråkiga skämtet och kvällen slutade på donken som vanligt kl 2 på natten. Blev en tidig sängdax för mig.

Nu ska jag äta ngt o sen hoppa i säng. ska jobba imorn
och känner att jag typ håller på bli små förkyld (hoppas inte)

hahaha :-)

Det här e jag o min bror när vi lirar lite guitar hero.. hahahah   ;-)

seg, seg och ännu mer seg

Idag har jag i princip inte gjort nånting alls. Var i stan m mamma sen åkte jag förbi skärholmen och köpte lite grejer där.
Pratade lite med N idag, hon ville planera utgången imorn men ska jag va helt ärlig så e jag inte så värst peppad på att gå ut och festa. Vill inte belasta foten för mkt heller och om de blir utgång så måste man ha högklackat på sig och då kommer det göra OOONT kan jag lova er :S

Aja ska tvätta bort sminket o fixa mig o hoppa i säng :) sköönt :)



juste btw Jag o min Bror köpte GUITAR HERO WORLD TOUR idag så har dödat PS3 m honom hahahah sjuukt roligt :-)

Tröööött

Är så himla seg, kan knappt hålla ögonen öppna :( jobbade idag och har blåmärken över hela kroppen typ :S de roliga är att jag inte känner när jag "slår" i cykeln haha
Fick stressa sjukt mkt för att hinna hem innan fyra idag eftersom jag skulle följa m min syster till bromma flygplats, Ja, hon åker tillbaks till kalmar :/ med lilla caffie.. kommer sakna honom jäääätte mkt :) hehehe  
Gulliplutt


RSS 2.0