Chillin

Håller på fixar mig ska hem till M, han har bjudit över oss. Hoppas han är på rättt stämning för annars kommer jag lacka helt.. han e jämt så konstig av sig haha men han kan va trevlig när han vill det!

Tic tac, tic tac . . .





Tiden bara går och jag vet inte vad jag ska ta mig till längre :(

Vrf måste allt vara så svårt??? Livet ska inte va svår!, det ska va kul man ska njuta av livet. Vrf går allt fel helt plötsligt då?

Vem är hon?

Stjärnorna är som vi Sångerskan Fergie har  



Shiiit vad har Fergie gjort med sin kropp?? Hon har gått upp ett "par" kilo för en film roll. Man känner knappt igen henne. Helt rund o ful :S Tyckte bättre om den förra Fergie!!


Så förkyld

Vaknade runt 6 imorse och har inte kunnat sova om sen dess. Är så förkyld, kanske var det inte så smart å gå ut i kyla igår. Men hade så tråkigt. 
Fan hatar att vara förkyld och va helt tääppt i näsan suck! VILL BLI FRISK NÅNGÅNG!!!



2 the City

Trött och seg är man nu och grovt förkyld hehe
Var inne i stan idag och kollade runt lite på Bok-rean hittade inget som jag tyckte om :( men N köpte böcker för hela 800 kr :O heeeelt sjukt! Jag spenderade mina pengar på en ny väska istället hahaha. Lägger upp en biild på den senare, den är såå fiiiiiin lskar den mer än den jag köpte förra veckan :P hahah '

M hörde av sig till N idag och ville att hon skulle fixa kryssningsbiljetter trots att det redan var fullbokad, efter att hon sagt att det inte fanns ngt att göra åt saken la han på i hennes öra :S. Sen ringde han upp mig och fråågade vad jag skulle göra och då sa jag att jag var m N i stan och vi skulle va där ett tag till, sen sa han aa men kom och hem till mig så vi kan dricka lite :S PÅ EN ONSDAG! jag ljög och sa att jag hade träning kan ju inte träna när jag e förkyld sen sa han aa men kom förbi senare :S ( killen ger sig inte) sen svarade jag a vi får se hur trött jag är sen hahah... Har pratat med N nu och ingen av oss pallar ta sig till TENSTA av alla ställen också. Så nej tack, han får smaka av sin egen medicin!! hahaha

Nu väntar jag på att J ska ringa.. det tar ju så himla tid för honom att ringa tillbax :S


Förkyld . . . igen

Är fökyld igen, jag som trodde att de hade gått över. Får väl skylla mig själv helt enkelt.. hur smart e det gå ut o festa när man håller på bli frisk och kommer hem runt 4 på natten :S

Nu ska jag möta upp N och ta en sväng runt skärholmen tror jag :)


På tiden att allt går åt rätt håll

Allt verkar gå åt rätt väg nu iaf. Pratade m J igår typ i två timmar. Det känns skönt att vi har börjat prata igen efter den där lila incidenten för två veckor sen hehe, men vågar fortfarande inte hoppas för mkt ... än ...

Nu ska jag in till stan fixa lite bankärende m mamma. Sen kanske det blir lunch ute lr nåt.

hej så länge! :-)

My way or the high way! hahaha ;-)

Juste tjfsade m Christian igår också :S han ville ses kl 2:00 AM Är man du eller vad? Han vill ha allt på sina villkor och få allt alltid när han vill det! Pallar inte m en sån "kompis-relation" det måste väl gå att kompromisa?! Men han e så söt ändå hahaha .. ok normal? :P

Fett Bakis

Är bakis som fan! efter igår känns som att jag fortfarande vinglar när jag går hahah. Det blev några öl för mkt, ovanligt för mig hehehe och allt slutade i kaos m en kompis. J hörde av sig från ingenstans och ville ses, han hämtade upp mig i hans bil och så pratade vi och sen skjusade han hem mig. Han sa att jag skulle " våga ta risken att lita på honom!" Hur ska man ta det där? på vilket sätt liksom? :S Men ändå så känns allt så rätt när jag är m honom kan inte beskriva känslan, det känns som att vi har varit tillsammans i flera månader typ och ändå har vi haft kontakt i typ 3-4 månader och träffats BARA två ggr. Jag vet! Jag e skum hahah men fan han e bara för söööt.

Ny säng till Caffi



Kolla vad jag hittade  idag. En liten säng till lilla Caffi. Han kommer va såå sööt i den, sen köpte jag tre ben som han kan tugga på :-) hihihihi sööt va?!


Nice Linsey L



Snyggt Linsey! Men vad har hänt m hennes läppar?!


hahaha kul sådär =D

Gör såhär:
Öppna din SMS-inbox på telefonen och tryck sedan neråt fem gånger, öppna det sms:et och läs första meningen.
Detta är svaret på första frågan. Upprepa på nästa fråga osv.



Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
Ok! stick till skäris, nu ska jag plugga lite till. vi pratar ikväll!


Vad gillar folk bäst hos dig?

Bobby mår bra som alltid. Jag tror han saknar dig lite han sa det igår.


Vilken raggningsreplik faller du för?

Gör det du, ha ha ha


Vad var det första du sa imorse?
Tja man vad gör du?


Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Sho! Min mobil dog igår.


Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
D är en tönt han kan dra!


Så vad säger du under ett förspel?
haha nej jag skulle inte kunna va tillsammans m någon yngre :P ja gillar äldre;)


Och efteråt?
haha inte svensk eller?


Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Vem har du träffat då?


Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
vilken av dom haha nej en kille ja träffa förra vecka :P


Vad sjunger ditt favoritband om?
Mm samma här :) har bara varit m min syrra själv då?


Nagellack it is

Efter stan trippen gick jag av i skärholmen för att kolla på en grej som jag inte hittat i stan. Kollade runt lite och gick i på Cubus och hittade välrdens erbjudande!
4 Depend Nagellack för 50 kr, Bästa visst!
Så jag plockade på mig ett par st bla. en knall orange, guld, vin röd och rosa metall lr vad nu det heter haha.. Ska dit igen och köpa ngr andra färger också. Tycker om att testa nya färger, det är nästan som en accesoar =D

Gick in på H&M också och kollade en snabbis och kollade på barn accesoarerna och hittade där ett par armband hihihi, man man ju köpa kläder/accesoarer på barnavdelningen vissa plagg får man ju på sig!! =D

NU nagellack testning <3




Happy B-day

Grattis mamma på födelsedagen!!



Hot n Cold



Vet inte vad jag ska skriva så lägger in denna video ist. Har fastnat heelt för den här låten.
Den här blivit min peppnings låt hahaha =P

Vad har hygenen tagit vägen?

Asso Fy! Vet inte folk vad tandborste och tandkräm är ?

Jag satt på t-banan på väg hem idag och två män runt 30-35 år satte sig brevid mig. Jag satt helt tyst och lyssnade på min ipod brydde mig inte ens om dom till dom börjar prata med varandra ASSOO WOOOW det stank från deras käft kan inte kalla det ngt annat än det! Det luktade kloak runt min och deras plats det gick knappt att andas fräsch luft. Så jag kollade på dom och gav dom en sån där hatisk blick typ tvätta käften! och så gick jag och satte mig någon annan stans. . Ville bara ge dom tuggummi som jag hade i väskan. Men jag tänkte - Nej, fan vrf slösa på dom när man själv kan ha behov av dem sen HAHAHAHAH nej skoja tänkte inte alls så men vill bara sträcka handen och ge dom en tuggummi var!!!
Var har hygenen tagit vägen liksom? Bryr sig inte folk längre om dom luktar svett eller har dålig andedräck? Det är ju fan viktiga grejer det där! Jag själv är as känslig mot svett och äckliga lukter så jag e jäääätte noga med att själv inte lukta illa eller gå runt med dålig andedräckt.
Hatar folk som luktar ILLA!! Tål inte ohygen helt enkelt!!!!

Heidi Klum För tjock?? :S

Heidi Klum - för tjock? Foto: Stella Pictures 
Foto: Stella Pictures


Heidi Klum är för tjock anser känd modeskapare

Den tyske modedesignern Wolfgang Joop, 64, har inte mycket till övers för sin landsmaninna, fotomodellen och Project Runway-programledaren Heidi Klum.
- Hon är för tjock och har för stor byst, säger han

I samband med att en ny säsong av Tysklands version av Top Model skulle dra i gång i hemlandet råkade programledaren Heidi Klum - som också leder amerikanska designtävlingen Project Runway - i blåsväder.



Den tyske modedesignern Wolfgang Joop gick nämligen ut och anklagade Klum för att vara "alldeles för tung och storbystad" för att själv vara toppmodell.
- Heidi Klum är då sannerligen ingen catwalk-modell! Dessutom ler hon alltid så fånigt. Det är inte konstnärligt - det är bara kommersiellt!



Klum som varit just toppmodell sedan början av 90-talet kan dock ta kritiken med ro. Hon är fortfarande hett villebråd för exempelvis lingerieföretaget Victoria's Secret som inte verkar ha något emot hennes kurvor.



En källa säger dessutom till Page Six (i New York Post ) att "Wolfgang bara försöker få liv i sin utdöende karriär".


I mina ögon är hon alldeles perfekt. Vet inte vad gubben snakkar för skit.. hahah
Vem skulle inte vilja vara som Hedi?? Man Skulle inte tacka nej till en sån kropp!!




( Nu ner till ICA och köpa lite choklad) hahaha ( nu när man ändå snakkar om att vara tjock)

Fucking boooring

Asså fyy kan man ha så här tråkigt. Inget bra på tv, killen har inte hört av sig och så sitter man här och fryser och funderar om man ska äta eller gå lägga sig. Men det är väl liiiite för tidigt för att hoppa i säng men skulle inte tacka nej bara för att ligga varm och skön och låta tiden gå och vakna upp imorn och låtsas som att allt är som det ska! :S
Längtar till helgen vet inte vrf... kanske för att man har en någolunda anledning till att höra av sig till honom eller?!  
Aja ska väl fortsätta göra det jag höll på med . . . typ ingenting!  piiiiiz

True Love Is Like A Tatto It´s Hurt When It Bleeds But It Feels Good Within Last Forever Till The End of Yout Time.

Träning på Bosön

Kom hem nyss från träningen på Bosön.. e helt trött ska nog sova lite. Var tvungen att gå upp kvart 6 imorse för att hinna vara där kl 8 suck! men det gick bra ändå. Tog massa bilder också, Kanske hamnar nån bild här på bloggen hehehe
Ska äta korv m bröd och sova lite grann. . . :-)

Kärleksbomba


Ghettoblaster



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Asso idjuuuuten kan inte be om hennes nr på ETT NORMALT SÄTT eller vadå?? HAHAHAHAHA

Alla ♥ dag!

Glad alla hjärtans dag!!


. . .

Och för övrig har jag jääätte tråkigt  :-(  sniff sniff

Hatar såna här dagar när man inte har någon att fira med . . .




Ska fortsätta pilla m kameran.





NY Kamera

WWWeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiii Har nyss kommit hem med min NYYA Kamera!! Det är exakt en sån här jag köpt!!
Ska fortsätta läsa manualen hihih

Se hela bilden

Mkt på G

Shit den här helgen som gått det här hänt sååå mkt. De e nästan så aatt jag inte pallar berätta allt som hänt. Men jag ska. Inte nu men snart, nästa inlägg för nu ska jag träffa en kompis.

Puss

CC


Vad glad jag blir för sara. Hittade hennes klipp på svt. Fast jag visste redan att hon skulle köra för Team Cykel City iår :)
Hon lär ju bli grymt farlig iår om hon tränar m killarna i laget :O :p

Vem sätter upp en sån här?



Såg den här skylten när jag gick förbi en villa här om dagen och var bara tvungen att ta bild med mobilen.
Vem sätter ut en sån här skylt?? hahahaha :S

RSS 2.0